LCI Forward

Lions Clubs Internation LCI on laatinut globaalin strategisen vision, jolla varmistamme, että tulevaisuudessa pystymme auttamaan entistäkin useampia ihmisiä. Uusimman teknologian kautta LCI Forward tulee laajentamaan vaikutustamme ja vahvistamaan kansainvälistä verkostoamme sekä lisäämään mahdollisuuksiamme tehdä hyvää uusilla ja jännittävillä tavoilla.

LCI Forward -ohjelman tavoite on kolminkertaistaa vaikutuksemme maailmanlaajuisesti parantamalla vähintään 200 miljoonan ihmisen elämää vuosittain toimivuoteen 2020‒21 mennessä laajentamalla humanitaarista palvelua.

Jatkossa kaikki maailman lionit raportoivat samaan järjestelmään. On hyvin tärkeää, että klubit ja piirit tallentavat virkailijatietonsa ja hoitavat kaiken vaadittavan raportoinnin ajoissa ja oikein. Mikäli klubi tai piiri ei raportoi toimistaan, klubi näyttää ns. nollatulosta.

Piirit järjestävät klubivirkailijakoulutusta, jossa neuvotaan raportointien tekeminen. Klubien presidentit vastaavat piirikuvernöörille klubinsa raportoinnista.

LCI Forward maailmanlaajuiset palvelualueet ovat nälkä, näkö, ympäristö, diabetes ja lapsuusiän syöpä.

 

Lue lisää LCI Forwardista kansainvälisen järjestön kotisivuilta

 

 

Lähde: Suomen lions-liitto ry (luettu 14.3.2019)