Kansainvälinen säätiö

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Lions Clubs Internationalin Säätiö (LCIF) on perustettu tukemaan lions-klubien ja yhteistyökumppaneiden palvelutyötä niin paikallisesti kuin maailmanlaajuisestikin, antaen toivoa ja parantaen ihmisten elämää humanitaaristen palveluhankkeiden ja apurahojen avulla.

 

LCIF:n toiminta

LCIF palvelee ihmisiä neljällä päätoiminta-alueella: näön suojelu, nuorison tukeminen, hätäavun jakaminen ja humanitaarisiin tarpeisiin vastaaminen. Säätiön toiminta on vastuullista ja läpinäkyvää. Säätiön hallinto ja markkinointi rahoitetaan pääoman sijoitustuotolla, joten säätiölle tilitetyt varat menevät lyhentämättöminä kohteisiin. LCIF on palkittu Financial Times-lehden selvityksessä 2007 maailman luotettavimpana yhteistyökumppanina, ja sillä onkin eri hankkeissaan useita niin yksityisiä kuin valtiollisia vahvoja yhteistyökumppaneita. Tuloistaan valtaosan LCIF saa lahjoituksena lion-jäseniltä, 75% Melvin Jones Fellowship-ohjelman kautta.

 

Lisätietoja säätiöstä voit lukea Suomen Lions-liiton sivuilta.

 

 

Lähde: Suomen Lions-liitto ry (luettu 14.3.2019)